KONYA / EREĞLİ - Yunus Emre İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Ereğli Kaymakamı Sayın Oğuz Cem MURAT , Kaymakamlık makamını okulumuz 4.sınıf öğrencisi Nazlı Hilal AKPINAR’a devretti.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin Açılışı'nın 104.Yıl Dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı.

Mrt

Okulumuz da İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103.yıl dönümü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma günü programı yapıldı.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin sona ermesiyle öğrencilerimiz karne sevinci yaşadı. Okulumuzda yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri ve katılım belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Ock

Okulumuza  “Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında Yazar Murat KOÇAK   davet edilmiştir. Yazar Murat KOÇAK ile öğrenciler keyifli  bir söyleşi yapmışlardır.