KONYA / EREĞLİ - Yunus Emre İlkokulu

Yunus Emre İlkokulu

YUNUSLU MAH. 91870.SK EREĞLİ/KONYA
Vizyon
Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek.
Başarılar
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında Yapılan Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmalarında: 4.Sınıflar Kaleli Yakan Top Dalında : İlçe İkinciliği 3. Sınıflar Mendil Kapmacı Sek Sek Dalında: İlçe İkinciliği 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Yapılan Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmalarında: 4.sınıf Kaleli Yakan Top Dalında :İlçe Birinciliği
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08:30-11:55 40 DK ÖĞLEN ARASI 12:35-14:10
KALORİFER (Doğal gaz)
ŞEHİR İÇİ MİNİBÜS İLE
Yerleşim Yeri
GENELDE BÜYÜK BAHÇELİ MÜSTAKİL EVLERİN BULUNDUĞU MAHALLEMİZE YENİ YENİ ÇOK KATLI BÜYÜK SİTELER YAPILMAYA BAŞLANMIŞTIR.GELİŞMEYE ELVERİŞLİ BİR ÇEVREDE BULUNMAKTADIR.GENELDE CİVARDA HALKAPINAR İLÇESİNDEN GÖÇ ETMİŞ AİLELER BULUNMAKTADIR.
İLÇE MERKEZİNDE